(Ημερίδα) Οι εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Οι εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με καθαρά οχήματα: Προοπτικές» διοργανώνει το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας του ΑΕΙ Πειραιά, την Πέμπτη 5 Μαρτίου, με ώρα έναρξης τις 09.00.

Στόχος της ανοιχτής αυτής εκδήλωσης η οποία θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. είναι αφενός να αναδειχθούν οι προοπτικές της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα  αφετέρου να έρθουν σε επαφή και επικοινωνία και να ανταλλάξουν απόψεις όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα.

Το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ), του Τμήματος  Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, ανέλαβε την πρωτοβουλία, στα πλαίσια των καινοτομικών δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα, να αναπτύξει και να κατασκευάσει τον πρώτο αυτόνομο ηλιακό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα, με δυνατότητα καταγραφής όλων των ενεργειακών δεδομένων, υποστηρίζοντας την Ελληνική προσπάθεια για εξέλιξη και ενίσχυση των υποδομών στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

——-
Στο πλαίσιο αυτό το Εργαστήριο ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με Καθαρά Οχήματα: Προοπτικές» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210/5381237